Opetus

Taiteen perusopetusta, taiteen yleisen oppimäärän mukaista perusopetusta, ja tasolta toiselle etenevää opetusta

Lasten muskari ja Suzuki-laulun opetus

Musiikki naurattaa ja laulattaa jo vauvasta sekä antaa vahvan pohjan niin myöhemmälle soitto- kuin muullekin harrastukselle. Tutkimusten mukaan musiikki myös kehittää aivoja monipuolisesti.

Soitinleikki- ja Musikanttiopetus

Soitinleikissä voivat aloittaa jo pienetkin musikantit. Jos et tiedä, mikä soitin olisi sinulle sopiva, aloita Musikanttiopetuksessa kokeillen eri soittimia!

Alkeis- ja soiton- sekä laulunopetus

Musiikin opetuksen voit aloittaa minkä ikäisenä haluat! Meillä voit aloittaa viulun, pianon, nokkahuilun, kitaran (ukulelen), 5-11 -kielisen kanteleen soiton sekä laulun opiskelun.

Musiikkitaiteen perusopetusta Vantaalla

Jos etsit yksilöllistä, lapsi- ja perhelähtöistä, joustavaa, iloista ja monipuolista mutta silti asiantuntevaa tasolta toiselle etenevää musiikin opetusta, löydät sitä meiltä.

Koulumme tarjoaa yhteistyössä Itä-Vantaan musiikkikoulun kanssa opetusta useassa eri soittimessa kaikenikäisille -vauvasta- vaariin.

Meiltä voit tilata myös toiminnallisen opetuskurssin itsellesi tai työpaikallesi. Joukostamme löytyy opettajia, joiden erityisalaa ovat soiton ja laulun sekä musiikin perusteiden opetuksen lisäksi mm. lasten musiikilliset valmiudet, lastenlaulujen historia sekä esiintymiskasvatus ja äänenkäyttö.

Lisätietoja löydät alla olevasta opetussuunnitelmasta.

 

Opetustarjonta

Muu opetustarjonta